Activiteiten

Activiteiten

Dynamic arts is betrokken bij een divers aanbod van educatieve en sociale activiteiten. Neem een kijkje in de activiteitenplanner om te zien welke activiteiten er zijn en wanneer ze plaatsvinden.

Breaking

Breakdance is een dansstijl met veel vloerwerk, freezes en powermoves. Het ontwikkelen van je eigen stijl staat centraal in deze les.

Lees meer

Coaching

We werken met professionele docenten met veel ervaring op het gebied van coaching. Samen werken wij met jou aan verschillende doelen.

Lees meer

DJ

DJ staat voor Disc Jockey, dat is degene die de muziek draait op feesten en evenementen. De kunst is om de overgang tussen 2 platen zo soepel mogelijk te laten klinken waardoor iedereen op de dansvloer kan blijven bewegen.

Lees meer

Film

Film is een van de populairste kunstvormen van dit moment. Je leert om zo goed mogelijk je verhaal naar buiten weten te brengen.

Lees meer

Fotografie

Fotografie is een vorm van lichtkunst. Je legt namelijk licht vast op een ander medium, of het nou een filmrolletje is of op een digitale camera.

Lees meer

Funkstyles

Funkstyles zijn enorm entertainende dansen zoals popping, locking, rocking en social dances, dansjes die je samen kan doen op feestjes.

Lees meer

Hiphop

In deze les leer je de basiselementen van Hiphop als dansstijl. Het begrijpen van de muziekcultuur en groove vormt de basis van de les.

Lees meer

Housedance

Housedance heeft veel invloeden van verschillende dansstijlen zoals: Afrikaanse dans, tapdance, jazz en breakdance.

Lees meer

Jazz

Jazz lijkt qua techniek erg op het klassiek ballet, maar wordt vaak gedanst op popmuziek.

Lees meer

Jongerenraad Laren

De jongerenraad is bedoeld voor jeugd die op een serieuze manier ideeën wilt inbrengen in het dorp, door in het gemeentehuis te praten over onderwerpen die jij belangrijk vindt in Laren.  

Lees meer

Klassiek ballet

Veel hedendaagse dansstijlen stammen af van het klassiek ballet. Door de jaren heen zijn de basisposities vastgezet en deze worden dan ook van jongs af aan al aangeleerd.

Lees meer

Modern

Een hedendaagse dansstijl waarbij het lichaam als expressie en uitdrukkingsmiddel dient.

Lees meer

Musical

Musical is een les waar kinderen en jongeren kennis maken met muziek, zang, dans en spel. Naast de musical les is er ook een Song & Dance les.

Lees meer

Open dans training

Voor dansers vanaf 12+ is het mogelijk om vrij te trainen. Bij een vrije training kan je langskomen om je skills te verbeteren en coaching te krijgen.

Lees meer

Organic Movement

In deze les ga je terug naar de natuurlijk en simpele bewegingen van de mensen. Het hele lichaam wordt getraind door een dierlijke en toegankelijke manier.

Lees meer

Popping

Popping is een dansstijl waarin je leert om volledige controle te krijgen over alle spieren in je lichaam. Als je ‘popt’ span je je spieren aan, waardoor je een schokeffect krijgt. Als je dit goed doet ziet het eruit als een Robot die aan het dansen is.

Lees meer

Producing

Producing betekent muziek maken met behulp van computers en digitale apparatuur. Als producer is het belangrijk om bekend te worden met de software die je gebruikt en om een basis aan muziekkennis op te bouwen.

Lees meer

Rap

Rap staat voor Rhythm And Poetry. Het is een kunstvorm ontstaan in Amerika met de straat poëten uit New York. Het is een vorm van dichten op een beat.

Lees meer

Street-art

Street art is een verzamelnaam voor meerdere kunstvormen. Onder street-art vallen onder andere: (green) Graffiti; Stickers; Sjabloondruk; Posters; Krijt en Muurschilderingen.

Lees meer

Streetdance

Streetdance is de paraplunaam voor verschillende dansstijlen zoals: funk, hiphop, house en breakdance. Streetdance is een perfecte manier om basiskennis te krijgen van de verschillende dansstijlen die wij verder aanbieden.

Lees meer

Theater

Theater is een verhalende expressievorm. Het theater wordt gebruikt om mensen gedurende een stuk, mee te nemen in een verhaal. Dit kan met dans, zang, gesproken woord en acteren.

Lees meer