Nieuws

Het laatste nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws rondom evenementen, projecten, activiteiten, interviews, videoclips, dans, muziek en toffe artiesten.

Bende van Talente

In de zomer hebben alle sport en kunst activiteiten stil gestaan i.v.m corona. In het teken van het nationale programma ‘Jeugd aan Zet’ hebben wij de workshop week Bende van Talente opgezet. Dit hebben we opgezet in samenwerking met Versa Welzijn, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren.

Lees meer

Dynamic Activities

Door de coronacrisis is het jongerencentrum in Laren een hele tijd dicht geweest voor bezoekers. Nu er steeds meer duidelijkheid is over de maatregelen en wat wel en niet mag hebben we besloten om beperkt open te gaan!

Lees meer

Nieuwe Website

Het team van Webdesigndeal uit Amsterdam heeft Stichting Dynamic Arts geholpen aan onze splik splinter nieuwe website. Dynamic Arts is Webdesigndeal dankbaar voor het mooie en creatieve werk wat zij geleverd hebben.

Lees meer

Corona Challenges

Vanwege de Corona crisis is het jongerencentrum Dynamic Arts dicht tot 1 september. Om in de tussentijd niet stil te zitten heeft het team van Dynamic Arts samen met docenten van de Dynamic Arts Dance Academy een aantal online challenges en lessen gemaakt.  

Lees meer

Eva Broere “Streetdance is mijn passie!”

Ik ben Eva Broere, 18 jaar oud, woon in Huizen en ik dans al sinds ik 6 jaar ben. Ik begon vroeger met klassiek & Jazz ballet (bij Rebelsport) en ik ben daarna overgestroomd naar Streetdance.

Lees meer

“Ik ben vastbesloten om later iets te doen waar ik elke dag plezier uit haal.”

Naast school, is mijn grote passie dansen. Al is het niet in de danszaal dan is het thuis in mijn kamer. Ik probeer elke dag iets nieuws te doen. Mijn eigen kennis te verrijken, op nieuwe muziek duiken, stukken te schrijven etc.

Lees meer

Interview met danser Tommy Ross

“Toen ik begon vond ik het heel dope, ik leerde veel nieuwe dingen zoals toprock en 6-step. Ik wilde al snel salto’s leren, want dat was natuurlijk veel cooler dan al die stapjes die ik leerde. ”

Lees meer

Dynamic Arts in het Singer Theater Laren

In 2019 bestond de Gooise kunst academie 40 jaar. Om dat te vieren heeft Dynamic Arts een optreden gegeven in het Singer theater in Laren.

Lees meer

Opening van het nieuwe Singer theater met een funky showcase van Dynamic Arts

Woensdag 6 september was de officiële opening van het nieuwe Singer theater in Laren. ’Anna Singer’, gespeeld door Anne Wil Blankers, heeft het nieuwe theater van Singer Laren officieel geopend.

Lees meer

Red Bull BC One Nederland voor de 2e keer gewonnen door Larense ‘Bboy Stepper’.

De Gooise Sjoerd Poldermans, ook bekend als Bboy Stepper van The Ruggeds crew uit Eindhoven wint voor de 2e keer Red Bull BC One Holland.

Lees meer

‘Kleuren van overleving’ – Nader Nafi

Nader Nafi is geboren in Koeweit, 1984. Toen Nader 7 jaar was leefde hij midden in de Golfoorlog in Koeweit, beter bekend als ‘desert storm’. “Ik wist destijds niet eens wat kunst was. Ik zag kleuren en ik werd blij. Ik kon mijzelf erin verliezen.”

Lees meer

Laren bedankt lokale helden: vrijwilligers om trots op te zijn

Laren Versa Welzijn en de gemeente Laren hebben in Het Brinkhuis (8 september 2017) de vrijwilligers bedankt door voor hen een feestelijke avond te organiseren.

Lees meer

Activiteiten zoeken