Nieuws

Het laatste nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws rondom evenementen, projecten, activiteiten, interviews, videoclips, dans, muziek en toffe artiesten.

Auditie oproep voor nieuw jongeren theaterproject

Na het online theaterproject van 2020 (Generatie Vrijheid), produceert Stichting Dynamic Arts dit jaar weer een jongeren theaterstuk. In 8 weken zullen we met een groep talentvolle jongeren een theaterstuk maken waarin we de jongeren creatief uitdagen. Voor deze editie werken we met Stichting FRANKIEgoesFRANK, op deze manier kunnen wij meer creatieve coaching bieden aan […]

Lees meer

Gooische Woordenaars collectief

Gooische Woordenaars – Debuut album van het Hiphop collectief uit het Gooi

Meer dan 25 jonge Hiphop talenten uit het Gooi zijn door Stichting Dynamic Arts ism. Versa Welzijn en Maatschappelijke Diensttijd samengebracht om het eerste Gooische Woordenaars album te droppen. Het Gooi zit vol met verborgen Hiphop heads, van rappers tot producers en andere kunstenaars. Sinds juni 2021 is er gewerkt aan het album Straight From […]

Lees meer

Dynamic Arts maakt samen met jongeren verschillende graffiti kunstwerken

Om de jongeren uit het Gooi bij te staan in de coronatijd heeft Dynamic Arts in samenwerking met Versa Welzijn verschillende graffiti projecten opgezet. De afgelopen weken hebben jongeren uit Bussum, Eemnes en Laren graffiti workshops gekregen. Onder begeleiding van verschillende professionals hebben de jongeren geleerd hoe ze moeten schetsen, sjablonen moeten maken en graffiti […]

Lees meer

Jongeren uit Huizen maken met speciale film voor Bevrijdingsdag

De viering van Bevrijdingsdag kon vanwege corona ook dit jaar niet doorgaan. Daarom doken we met een groep jongeren uit Huizen in het thema vrijheid en maakte hier een film van die op 5 mei in online premiere ging. Vorig jaar bij 75 jaar bevrijding zou Dynamic Arts al met 30 jongeren uit Huizen aan […]

Lees meer

Denk mee over de toekomst van Eemnes!

De gemeente Eemnes is bezig met een onderzoek naar hoe de jongeren uit Eemnes willen dat hun dorp er in 2030 uitziet. Stuur jouw idee op en wie weet kom jij wel met hét plan voor de toekomst van Eemnes, daarnaast maakt het beste idee ook nog eens kans op €250!

Lees meer

Yasmin en Kaylee uit Eemnes

Dynamic Challenges was een groot succes!

De top-3 van de Dynamic Challenges is geworden: de zussen Yasmine en Kaylee uit Eemnes (1e en 3e plek) en Pablo uit Hilversum (2e plek). Yasmine en Kaylee wonnen een spelcomputer naar keuze en een smartwatch.

Lees meer

Auditie 4&5mei kunstproject

Op zondag 21 en zondag 28 februari organiseren we een auditie voor jonge talenten op het gebied van dans en muziek. In 8 weken maken we een productie waarbij we verschillende kunstdisciplines verbinden met het thema VRIJHEID!

Lees meer

DynamicChallenges - Foto door Margot Brakel

Doe mee met de Dynamic Challenges t/m 31 januari 2021

Vanaf dinsdag 22 december starten de ‘Dynamic Challenges’. Tot en met 31 januari 2021 kunnen jongeren t/m 25 jaar uit heel het Gooi meedoen. Bij het voltooien van de diverse challenges kan je sterren verdienen. Hoe moeilijker de challenge, hoe meer sterren.

Lees meer

Louise Babel - Kermis Laren

Louise Babel (18) maakt samen met Lars Bogaers kunstwerk voor Laren

Louise Babel heeft een kunstwerk voor het elektriciteitshuisje op ´Plein 1945´ gemaakt, onder begeleiding van grafisch kunstenaar Lars Bogaers. Samen met wethouder Ton Stam bracht zij de sticker aan. Dit is het vierde elektriciteitshuisje in Laren dat gestickerd wordt met een kunstwerk van een lokale kunstenaar.

Lees meer

Gooische Woordenaars

De Gooische Woordenaars – 11 december in De Vorstin

Gooische Woordenaars is een hiphop avond waarin wij jonge artiesten actief in verschillende disciplines bij elkaar brengen om de uitwisseling en het groeiproces van jonge artiesten binnen de regio te stimuleren. Op deze manier komen de jonge artiesten tot nieuwe mogelijkheden, inzichten en inspiraties om hun talenten te laten bloeien.

Lees meer

Foto: Bob Awick

Junior ambassadeur Dieke de Jong wint Kunstbende in de categorie DANS

Onze junior ambassadeur, Dieke de Jong, kreeg donderdag 12 november te horen dat ze de winnaar is van Kunstbende in de categorie DANS. Jong talent van 13 tot 18 jaar krijgt bij Kunstbende de kans hun talent te ontwikkelen en te exposeren.

Lees meer

Bende van Talente

In de zomer hebben alle sport en kunst activiteiten stil gestaan i.v.m corona. In het teken van het nationale programma ‘Jeugd aan Zet’ hebben wij de workshop week Bende van Talente opgezet. Dit hebben we opgezet in samenwerking met Versa Welzijn, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren.

Lees meer

Activiteiten zoeken