Nieuws

Het laatste nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws rondom evenementen, projecten, activiteiten, interviews, videoclips, dans, muziek en toffe artiesten.

Dynamic Challenges

Doe mee met de Dynamic Challenges t/m 31 januari 2021

Vanaf dinsdag 22 december starten de ‘Dynamic Challenges’. Tot en met 31 januari 2021 kunnen jongeren t/m 25 jaar uit heel het Gooi meedoen. Bij het voltooien van de diverse challenges kan je sterren verdienen. Hoe moeilijker de challenge, hoe meer sterren.

Lees meer

Louise Babel - Kermis Laren

Louise Babel (18) maakt samen met Lars Bogaers kunstwerk voor Laren

Louise Babel heeft een kunstwerk voor het elektriciteitshuisje op ´Plein 1945´ gemaakt, onder begeleiding van grafisch kunstenaar Lars Bogaers. Samen met wethouder Ton Stam bracht zij de sticker aan. Dit is het vierde elektriciteitshuisje in Laren dat gestickerd wordt met een kunstwerk van een lokale kunstenaar.

Lees meer

Gooische Woordenaars

De Gooische Woordenaars – 11 december in De Vorstin

Gooische Woordenaars is een hiphop avond waarin wij jonge artiesten actief in verschillende disciplines bij elkaar brengen om de uitwisseling en het groeiproces van jonge artiesten binnen de regio te stimuleren. Op deze manier komen de jonge artiesten tot nieuwe mogelijkheden, inzichten en inspiraties om hun talenten te laten bloeien.

Lees meer

Foto: Bob Awick

Junior ambassadeur Dieke de Jong wint Kunstbende in de categorie DANS

Onze junior ambassadeur, Dieke de Jong, kreeg donderdag 12 november te horen dat ze de winnaar is van Kunstbende in de categorie DANS. Jong talent van 13 tot 18 jaar krijgt bij Kunstbende de kans hun talent te ontwikkelen en te exposeren.

Lees meer

Bende van Talente

In de zomer hebben alle sport en kunst activiteiten stil gestaan i.v.m corona. In het teken van het nationale programma ‘Jeugd aan Zet’ hebben wij de workshop week Bende van Talente opgezet. Dit hebben we opgezet in samenwerking met Versa Welzijn, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren.

Lees meer

Dynamic Activities

Door de coronacrisis is het jongerencentrum in Laren een hele tijd dicht geweest voor bezoekers. Nu er steeds meer duidelijkheid is over de maatregelen en wat wel en niet mag hebben we besloten om beperkt open te gaan!

Lees meer

Nieuwe Website

Het team van Webdesigndeal uit Amsterdam heeft Stichting Dynamic Arts geholpen aan onze splik splinter nieuwe website. Dynamic Arts is Webdesigndeal dankbaar voor het mooie en creatieve werk wat zij geleverd hebben.

Lees meer

Corona Challenges

Vanwege de Corona crisis is het jongerencentrum Dynamic Arts dicht tot 1 september. Om in de tussentijd niet stil te zitten heeft het team van Dynamic Arts samen met docenten van de Dynamic Arts Dance Academy een aantal online challenges en lessen gemaakt.  

Lees meer

Eva Broere “Streetdance is mijn passie!”

Ik ben Eva Broere, 18 jaar oud, woon in Huizen en ik dans al sinds ik 6 jaar ben. Ik begon vroeger met klassiek & Jazz ballet (bij Rebelsport) en ik ben daarna overgestroomd naar Streetdance.

Lees meer

“Ik ben vastbesloten om later iets te doen waar ik elke dag plezier uit haal.”

Naast school, is mijn grote passie dansen. Al is het niet in de danszaal dan is het thuis in mijn kamer. Ik probeer elke dag iets nieuws te doen. Mijn eigen kennis te verrijken, op nieuwe muziek duiken, stukken te schrijven etc.

Lees meer

Interview met danser Tommy Ross

“Toen ik begon vond ik het heel dope, ik leerde veel nieuwe dingen zoals toprock en 6-step. Ik wilde al snel salto’s leren, want dat was natuurlijk veel cooler dan al die stapjes die ik leerde. ”

Lees meer

Dynamic Arts in het Singer Theater Laren

In 2019 bestond de Gooise kunst academie 40 jaar. Om dat te vieren heeft Dynamic Arts een optreden gegeven in het Singer theater in Laren.

Lees meer

Activiteiten zoeken