Nieuws

Auditie oproep voor nieuw jongeren theaterproject

Na het online theaterproject van 2020 (Generatie Vrijheid), produceert Stichting Dynamic Arts dit jaar weer een jongeren theaterstuk. In 8 weken zullen we met een groep talentvolle jongeren een theaterstuk maken waarin we de jongeren creatief uitdagen. Voor deze editie werken we met Stichting FRANKIEgoesFRANK, op deze manier kunnen wij meer creatieve coaching bieden aan de deelnemers.

Kracht is het thema van 2022
Tijdens PROTON gaan we aan de slag met het thema ‘kracht’. We gaan op zoek naar de verborgen kracht van de deelnemers en wat kracht voor hen betekent. Ook in deze nieuwe lockdown tijd willen we juist jongeren inspireren en een plek bieden waar ze hun creativiteit kunnen loslaten.

Dus ben jij tussen de 12 en 25 jaar en bezig met dans, muziek maken/producen of theater? Kom dan naar een van de auditie dagen.

Generatie Vrijheid

Foto door Ilse Kleiberg

Audities
Op vrijdag 21 januari en zondag 23 januari houden we audities bij het jongerencentrum Connect en Rebelsport in Huizen. We willen met maximaal 30 jongeren aan de slag. We zoeken rappers, producers, dansers en acteurs in de leeftijd tussen 12 en 25 jaar.

Meld je zo snel mogelijk aan voor de audities. Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, welke discipline(s) je je wilt aanmelden en op welke auditie dag je wilt komen naar info@dynamicarts.nl

Activiteiten zoeken