Nieuws

Project: “Bende van Talente”

De afgelopen tijd hebben alle sport en  kunst activiteiten stil gestaan i.v.m. corona, maar gelukkig mogen we weer! Daarom organiseren wij de workshop week Bende van Talente in het teken van het nationale programma ‘Jeugd aan Zet’. Dit doen we in samenwerking met Versa Welzijn, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren. Een workshop week van woensdag 12 t/m zaterdag 15 augustus met 6 verschillende workshops om te volgen: dans, rap, beats maken, film, theater en graffiti. Tijdens die week krijg jij de unieke kans om nieuwe talenten te ontdekken, te ontwikkelen en als afsluiting te presenteren in het Singer Theater. 

Van woensdag t/m vrijdag zullen de workshops plaats vinden en op zaterdag zal iedereen zijn eigen werk presenteren. Deze avond sluiten we af met een surprise act die we via onze Instagram bekend maken. Daarnaast krijgen alle deelnemers van de workshops ook een goodiebag mee naar huis.

De workshops zijn te volgen voor iedereen in de leeftijd 12 t/m 18 jaar, wees er snel bij want er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen!

Wat moet je doen?
Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Klik dan hier om je aan te melden. Je kan dan één workshop kiezen die je drie dagen gaat volgen. Er staat ook bij hoeveel plekken er per workshop nog beschikbaar zijn, dus je kan nog zien wanneer je op tijd bent! Mocht je te laat zijn schrijf je dan alsnog in, want we maken een wachtlijst. Als er afmeldingen komen zullen wij de lijst af gaan om de plekken als nog te vullen. 

.

Activiteiten zoeken