Nieuws

Dynamic Arts doet Haunted House Voor de Kinderboekenweek!

Afgelopen woensdag, 11 oktober, was de speeltuin Ons Genoegen wel heel griezelig. Het was namelijk de kinderboekenweek: Gruwelijk eng! Sean Bogaers vertelde een spannend verhaal en onder leiding van stagiaire Eva Broere werd de griezeldans, van kinderen voor kinderen, geoefend. Er waren spannende opdrachten, zoals de griezelkamer die gecreëerd werd door Sean en stagiaires Eva & Florine. Je kon ook iets griezeligs knutselen of je laten schminken. Alle kinderen met de leeftijd 4 tot 9 jaar konden, als ze alle opdrachten hadden gedaan, hun griezeldiploma verdienen.

Griezeldans

Afgelopen woensdag, 11 oktober, was de speeltuin Ons Genoegen wel heel griezelig. Het was namelijk de kinderboekenweek: Gruwelijk eng! Sean Bogaers vertelde een spannend verhaal en onder leiding van stagiaire Eva Broere werd de griezeldans, van kinderen voor kinderen, geoefend.

 

 

 

Samenwerking

De bibliotheek organiseerde deze middag samen met Kinderopvang Humanitas, Versa Welzijn, Dynamic Arts en speeltuin Ons Genoegen. Het was een leuke en geslaagde middag. Alle kinderen waren erg enthousiast en we hebben ze goed laten schrikken!

Activiteiten zoeken