Nieuws

Dynamic Arts maakt samen met jongeren verschillende graffiti kunstwerken

Om de jongeren uit het Gooi bij te staan in de coronatijd heeft Dynamic Arts in samenwerking met Versa Welzijn verschillende graffiti projecten opgezet. De afgelopen weken hebben jongeren uit Bussum, Eemnes en Laren graffiti workshops gekregen. Onder begeleiding van verschillende professionals hebben de jongeren geleerd hoe ze moeten schetsen, sjablonen moeten maken en graffiti moeten spuiten.

Workshops
De workshops werden gehouden in het jongerencentrum ‘Dynamic Arts’, jongerencentrum ‘Impuls’ en buurtcentrum Uit-Wijk. De workshops zijn gegeven door Lars Bogaers (@snars_nl) en Jochem van Aller (@jawgem).

Locaties opknappen
Door de workshops hebben de jongeren verschillende vaardigheden geleerd. Ze mochten deze vaardigheden gelijk gaan inzetten tijdens het opknappen van locaties in Laren, Eemnes en Bussum. In alle drie de plaatsen is er een locatie opgeknapt waar jongeren vaak te vinden zijn. In laren is het jongerencentrum ‘Dynamic Arts’ opgeknapt, in Eemnes is de skatebaan bij ‘Impuls’ opgeknapt en in Bussum is skatebaan ‘Zuidpark’ opgeknapt. De jongeren en professionals hebben hun creativiteit en talent vastgelegd op een plek waar zij zich verbonden mee voelen. Deze locaties sluiten door het project nog beter aan op de jongeren en hoe zij het graag willen zien.

Activiteiten zoeken