Nieuws

Dynamic Challenges was een groot succes!

Vanaf  21 december 2020 t/m 31 janurai 2021 hebben de ‘Dynamic Challenges’ plaatsgevonden. Dit was een online challenge wedstrijd waarbij jongeren t/m 25 jaar uit heel het Gooi mooie prijzen konden winnen d.m.v. hun creativiteit. In totaal hebben er bijna 200 jongeren meegedaan en hebben we uiteindelijk heel veel jongeren blij mogen maken met mooi prijzen.

Concept

Tijdens de ‘Dynamic Challenges’ hebben wij elke dag, behalve de maandagen, de jongeren uitgedaagd om mee te doen aan de challenge. Bij het voltooien van de diverse challenges kregen de deelnemers sterren, hoe moeilijker de challenge, hoe meer sterren de challenge waard was. Doordat de deelnemers hun challenges deelden op social media konden wij een online klassement bijhouden waarin stond hoeveel sterren elke deelnemer had verzameld. Per challenge kozen we een winnaar en die winnaars wonnen dan een prijs, zoals een tekentablet, skateboard, koptelefoon, kunstpakket, etc. Aan het einde van de ‘Dynamic Challenges’ was er een top-3 van deelnemers die de meeste sterren hadden verzameld, zij wonnen de hoofdprijzen.

Winnaars

Zoals we al schreven hebben er ontzettend veel jongeren meegedaan en we hebben superveel mooie inzendingen binnengekregen. Voor ons was dit project nogmaals het bewijs dat de Gooische jongeren barsten van creativiteit. Uiteindelijk is er een top-3 ontstaan en deze bestaat uit de zussen Yasmine en Kaylee uit Eemnes (1e en 3e plek) en Pablo uit Hilversum (2e plek). Yasmine en Kaylee wonnen een spelcomputer naar keuze en een smartwatch. Pablo won eigenlijk een camera, maar na overleg met ons is dat uiteindelijk een smartwatch geworden.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun inzet en houd de site goed in de gaten voor eventuele updates over dit project! Check hiervoor de projectpagina van ‘Dynamic Challenges‘.

Activiteiten zoeken