Nieuws

Nieuwe Website

Het team van Webdesigndeal uit Amsterdam heeft Stichting Dynamic Arts geholpen aan onze spiksplinternieuwe website. Dynamic Arts is Webdesigndeal dankbaar voor het mooie en creatieve werk wat zij geleverd hebben. Het was voor onze stichting hard nodig om de website een flinke update te geven. Wij zijn nu 5 jaar bezig en hebben in deze tijd een flinke groei doorgemaakt. Nu is het als stichting erg belangrijk om goed te blijven communiceren over waar wij mee bezig zijn en waarom.

“De nieuwe website gaat gepaard met het nieuwe beleidsplan waarin de doelen voor de komende jaren zijn vastgesteld. Er is lang gewerkt aan het beleidsplan om te zorgen dat het ons verhaal verteld op een manier waar wij achter staan. Wij willen niet alleen mooie beleidstermen gebruiken en plat slaan op de inhoud. De inhoud staat centraal en het is juist de kunst om daar zo goed mogelijk de woorden bij te vinden om die helder weer te geven.” aldus directeur en mede oprichter van Stichting Dynamic Arts, Sean Bogaers.

 

 

Wil jij meer weten over webdesigndeal of heb je interesse in een mooie website voor je eigen organisatie? Klik dan hier om naar hun website te gaan!

.

Activiteiten zoeken