Nieuws

PROTON de voorstelling! Zondag 24 april te zien in jongerencentrum Connect

Na het succes van het filmproject Generatie Vrijheid dat in 2021 werd gelanceerd produceren we dit jaar een nieuwe jongeren theatervoorstelling: PROTON. Voor deze editie bundelen wij onze creatieve krachten met stichting FRANKIEgoesFRANK. Met het thema ‘Kracht’ worden jongeren uitgedaagd om elkaar te helpen groeien en in hun eigen kracht te durven staan. Op zondag 24 april is de voorstelling te zien in het jongerencentrum Connect in Huizen.

PROTON
De groep jongeren zijn sinds februari 2022 aan de slag met de repetities van PROTON. Jonge muzikanten en dansers zijn binnen dit project gekoppeld aan de artistieke coaches van FrankieGoesFrank (Nine Rab, Rosanna ter Steege en Yassine Belghanch). De voorstelling is muzikaal door de jongeren geheel zelf geproduceerd, gezongen en gerapt. Ook bij de groep dansers zijn de coaches vooral bezig geweest met de talenten van de dansers zelf. Door middel van de gegeven tools vanuit de coaches, creëerden de dansers hun eigen choreografie binnen de voorstelling.

 

Persoonlijke verhalen en de vraag wat Kracht voor de jongeren betekent, vormen de rode draad van de locatievoorstelling. Tijdens de voorstelling neemt de groep je mee door het hele gebouw. Tijdens de route door het gebouw stap je in de wereld van de jongeren zelf. Met deze voorstelling nemen de jongeren de ruimte om hun eigen stem, talent en statement te maken.

PROTON - 24 aprilFoto: Ilse Kleiberg

TICKETS

PROTON is op zondag 24 april te zien in het jongerencentrum Connect (Gooierserf 124, Huizen). Voor PROTON zullen werken met drie verschillende tijdslots. Per tijdslot zijn er 20 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Tijdslot 1 > 15:00-16:00 > UITVERKOCHT
Tijdslot 2 > 17:00-18:00 > TICKETS
Tijdslot 3 > 19:00-20:00 > UITVERKOCHT

* Mocht je slecht ter been zijn, graag melden bij zoe@dynamicarts.nl

Deelnemers: Roos Zuidema, Larissa Schaap, Roan van der Veen, Wendy Koeman, Jordan Ross, Qylene Ross, Maria Piël, William Ford, Tim Keijer, Yaron Krant, Anouk Veltkamp, Edres Mohamad Ali. 

Activiteiten zoeken