Producties

Producties

De stichting is actief bezig om verschillende lagen van de samenleving te verbinden via projecten en evenementen. Met de projecten werkt Dynamic Arts aan sociaal maatschappelijke thema’s, dilemma’s en problemen. De projecten zijn bedoeld om impact te maken op hoe jongeren met zichzelf en hun omgeving omgaan. Het doel van de evenementen is om mensen bij elkaar te brengen, uit te dagen, uit te laten wisselen, te inspireren en in beweging te krijgen. 

Bende van Talente

Het project Bende van Talente staat in het teken van talentontwikkeling en ontwikkeling van de visie op de samenleving.  Samen met de workshopmasters zorgen we voor een positieve, open en veilige leeromgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Lees meer

Chillen mag

Het project Chillen mag is opgezet nadat er veel overlast werd gesignaleerd. Het doel van het project is om jongeren bewust te maken dat ze wel kunnen chillen, maar rekening moeten houden met hun omgeving.

Lees meer

Community Events

Stichting Dynamic Arts organiseert meerdere evenementen in de grote steden van Nederland. Deze evenementen vinden plaats in culturele instellingen en poppodia zoals Paradiso, de Melkweg en de Vorstin.

Lees meer

Dynamic Arts Dance Academy

De Dynamic Arts Dance Academy heeft als doel om dé dansopleiding voor jongeren van ‘t Gooi te worden. Leerlingen leren om samen te werken, creatief te denken, zich prettig en zelfverzekerd te voelen binnen hun dans en lichaam. 

Lees meer

Dynamic Arts Music

Binnen Dynamic Arts Music ligt de focus op het ontwikkelen van muzikale vaardigheden en het creëren en uitbrengen van muziek. Via de muziek studio komen jongeren in contact met andere muzikale talenten.

Lees meer

DynamicChallenges - Foto door Margot Brakel

Dynamic Challenges

Dynamic Challenges is een project dat wij hebben opgezet om verveling bij jongeren tegen te gaan in de coronaperiode. D.m.v. van talent educatie en creativiteit hebben wij geprobeerd om jongeren te inspireren om creatief bezig te blijven tijdens de coronaperiode.

Lees meer

Dynamic Friday

Om laagdrempelig in contact te komen met jongeren en ze te laten ervaren wat er mogelijk is wordt er elke vrijdag een jongerenavond georganiseerd. Tijdens deze Dynamic Friday kunnen jongeren binnenlopen om samen verschillende activiteiten te doen.

Lees meer

Gooische Woordenaars

Gooische Woordenaars

Gooische Woordenaars is een hiphop avond waarin wij jonge artiesten actief in verschillende disciplines bij elkaar brengen om de uitwisseling en het groeiproces van jonge artiesten binnen de regio te stimuleren. Op deze manier komen de jonge artiesten tot nieuwe mogelijkheden, inzichten en inspiraties om hun talenten te laten bloeien.

Lees meer

HipHop Pride Night

In oktober 2019 heeft Stichting Dynamic Arts in samenwerking met de Vorstin de eerste HipHop Pride Night van Nederland georganiseerd. Met deze avond wilde wij laten zien dat iedereen geaccepteerd wordt binnen de hiphop/urban arts gemeenschap.

Lees meer

Jongerencentrum Dynamic Arts

Jongerencentrum Dynamic Arts – “Waar verborgen talenten zichtbaar worden”
Dit jongerencentrum is een broedplek van vrije expressie en creatieve ontplooiing voor jongeren. Het jongerencentrum vormt het hart van het jongerenwerk in Laren en is een thuisbasis voor veel jongeren uit de buurt tussen de 8-25 jaar.

Lees meer

Meidenwerk

Meidenwerk is opgezet met als doel om netwerken van meiden te versterken in de regio. Hierbij stimuleren wij vriendschappen en creëren wij een veilige haven door de activiteit van vrouwelijke begeleiders.

Lees meer

Open oefen ruimtes

De stichting heeft een aantal ruimtes ter beschikking waar jongeren gebruik van kunnen maken om hun talenten te ontwikkelen. Deze ruimtes zijn geschikt voor dans, theater, salto’s, muziek productie & opname, huiswerk, schilderkunst en meer.

Lees meer

Summer Sickness

Jaarlijks organiseert Stichting Dynamic Arts het Summer Sickness Festival. Dit festival is een urban arts festival voor kinderen en jongeren van 10 t/m 25 jaar. Op dit festival zijn verschillende wedstrijden, jamsessies, kunst exposities en nog veel meer.

Lees meer

Talents @ Work

Talents @ Work is deel van het doorgroei traject voor jonge talenten. Via Talents @ Work maken de jongeren kennis met diverse werkzaamheden rondom hun talent en wordt de groei van talent tot professional gestimuleerd.

Lees meer