Dynamic Arts Dance Academy

De Dynamic Arts Dance Academy heeft als doel om dé dansopleiding voor jongeren van ‘t Gooi te worden. De Dance Academy is ontstaan in een samenwerking tussen Stichting Dynamic Arts en Rebelsport uit Huizen. De Dance Academy is een broedplek waar leerlingen zich op een veelzijdige manier kunnen ontwikkelen binnen dans. De visie van de Dance Academy is dat dans voor iedereen toegankelijk moet zijn ongeacht leeftijd, niveau en achtergrond. Leerlingen leren om samen te werken, creatief te denken, doorzettingsvermogen, zich prettig en zelfverzekerd te voelen binnen hun dans en lichaam.

Van prive coaching tot battle training en talentklassen

Een aantal diensten die de Dynamic Arts Dance Academy aanbiedt zijn: Open trainingen, peer-2-peer lessen, scholenworkshops, dans talentklassen, privéles, battles, jamsessies, competities, eindvoorstellingen, creatieve stage en werk- plekken en aansluiting bij vooropleidingen van verschillende kunstacademies.

 

 

 

 

 

Het team

Binnen de Dance Academy werken we met een professioneel team. De docenten zijn allround dansers met veel ervaring op het gebied van choreografie, battles (wedstrijden), theater, optredens en coaching Binnen een sociaal veilige ruimte is er plek voor ontspanning, creatie, uitwisseling, sociale interactie en creativiteit.

Klik hier voor de Dynamic Arts Dance Academy op Instagram!

Benieuwd naar de lessen en stylen die de DDA aanbiedt? Neem dan een kijkje op de website van Rebelsport.

Activiteit zoeken