Dynamic Arts Music

Binnen Dynamic Arts Music ligt de focus op het ontwikkelen van muzikale vaardigheden en het creëren en uitbrengen van muziek. In jongerencentrum Dynamic Arts zit een opnamestudio waar de jongeren zelf muziek kunnen maken en opnemen. Hierbij kunnen ze coaching, workshops en inspiratie krijgen van jonge professionals in het muzikale werkveld.

Mogelijkheden

Jongeren die ambitie hebben, maar niet de ervaring hebben kunnen instap lessen krijgen in muziek productie. De jongeren die wat verder zijn kunnen gebruik maken van de open studio momenten om hun eigen muziek te produceren, eigen teksten te schrijven en zelf muziek op te nemen.

Wat doen wij?

De muzikale medewerkers doen hun best om deze jongeren uit te dagen om dieper te graven in hun gevoel en dit te uiten d.m.v. muziek. Op die manier leren de jongeren hoe zij hun gevoelens kunnen uiten en hebben zij een uitlaatklap wanneer ze die nodig hebben. Stichting Dynamic Arts geeft jongeren de kans hun muziek te delen via optredens, luistersessies, videoclips, talentenjachten en album releases.

Netwerk

Via de muziekstudio komen jongeren in contact met andere muzikale talenten. Stichting Dynamic Arts zet ook haar netwerk in zodat jonge talenten bij professionele studio’s en podia terecht kunnen. Zo kunnen ze hun netwerk uitbreiden en ontstaan er meer kansen om door te groeien met hun muziek.

Activiteit zoeken