Dynamic Challenges

Dynamic Challenges is een project dat wij hebben opgezet om verveling bij jongeren tegen te gaan in de coronaperiode. Vanaf¬† 21 december 2020 t/m 31 janurai 2021 hebben wij een online challenge wedstrijd opgezet genaamd: ‘Dynamic Challenges.’¬† In die periode hebben wij elke dag, behalve de maandagen, een challenge online gezet waaraan jongeren konden deelnemen. Bij het voltooien van de diverse challenges kregen de deelnemers sterren, hoe moeilijker de challenge, hoe meer sterren de challenge waard was. Doordat de deelnemers hun challenges deelden op social media konden wij een online klassement bijhouden waarin stond hoeveel sterren elke deelnemer had verzameld. Natuurlijk konden de deelnemers met hun deelname mooie prijzen winnen.

Diverse corona-proof prijzen

Per challenge kozen we een winnaar en die winnaars wonnen dan een prijs, zoals een tekentablet, skateboard, koptelefoon, kunstpakket, etc. Aan het einde van de ‘Dynamic Challenges’ was er een top-3 van deelnemers die de meeste sterren hadden verzameld. De derde plek won een smart watch, de tweede plek een camera en de eerste plek een spelcomputer naar keuze.

Het Gooi barst van creatief talent

Jongeren uit heel het gooi hebben meegedaan en we hebben ontzettend mooie inzendingen binnengekregen. Binnenkort komt hier een filmpje te staan met daarin een compilatie van de inzendingen en de reacties op de inzendingen van verschillende burgermeesters uit het Gooi.

Activiteit zoeken