HipHop Pride Night

Een van de jongste projecten is de Hiphop Pride Night. Stichting Dynamic Arts is benaderd door poppodium de Vorstin in Hilversum om aan het einde van een LHBTQI-week in Hilversum een jongeren programmering te doen met urban invloeden. Het doel voor deze avond is om een geluid te laten horen dat het binnen de hiphop/ urban arts gemeenschap ook geaccepteerd wordt als je een andere seksualiteit hebt dan ‘straight’. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen van verschillende geaardheden die onder een hapje en een drankje met elkaar het gesprek aan gaan en later samen losgaan op de dansvloer. Samen dansen zonder grenzen.

Primeur

Het organiseren van deze pride night zorgde voor een primeur, want het was de eerste HipHop Pride Night van Nederland. Het was een avond gevuld met mooie optredens, inspirerende sprekers en een goede sfeer. In oktober 2020 is de tweede editie van de HipHop Pride Night.

Wat kan jij doen?

Lijkt het je leuk om een bijdrage te hebben aan de volgende editie? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe we eventueel een samenwerking kunnen aangaan of jou te betrekken bij de organisatie of programmering.

Activiteit zoeken