Jongerencentrum Dynamic Arts

“Waar verborgen talenten zichtbaar worden”
In Laren, in een oude basisschool, bevindt zich het kunst educatieve jongerencentrum Dynamic Arts.
Dit jongerencentrum is een broedplek van vrije expressie en creatieve ontplooiing voor jongeren. Het jongerencentrum vormt het hart van het jongerenwerk in Laren en is een thuisbasis voor veel jongeren uit de buurt. De leeftijd varieert tussen de 8-25 jaar. Het jongerencentrum is te vinden op Kerklaan 29, 1251 JS, Laren.

Wat is er te doen?

Binnen het jongerencentrum is er een kleine bar, een game/chill ruimte, een gymzaal, een creatief kantoor en een muziekstudio. De deuren van het jongerencentrum staan dagelijks open. Jongeren kunnen bij jongerencentrum Dynamic Arts terecht voor diverse activiteiten in een sociaal veilige omgeving. Of het nou is voor een inloop, meidenwerk, cursussen, de muziekstudio, een dansje, hulp bij een project of voor een goed gesprek, voor alle vormen van uiting is er plek.

 

Wat biedt het?

Jongeren worden gestimuleerd om hun energie eruit te laten op een positieve manier en zich creatief en sociaal te ontplooien. Creativiteit is de ingang tot acceptatie en begrip van de jongeren. Door het laagdrempelige en relaxte contact met de jongeren functioneren de medewerkers als een vorm van grote broer of zus voor de jongeren. Daardoor zijn er al veel interventies gedaan en problemen bij jongeren voorkomen of opgelost.

Activiteit zoeken