Summer Sickness

Jaarlijks wordt door het team van Dynamic Arts het Summer Sickness Festival in het Gooi georganiseerd. Summer Sickness is een urban arts festival voor jongeren. Op dit festival zijn verschillende wedstrijden, jamsessies, kunst expositie, een game hoek, lekker eten, goede dj’s en bands. Summer Sickness heeft als doelstelling om jongeren een podium te geven om hun vaardigheden te delen met anderen en om iedereen in beweging te krijgen.

Info

Summer Sickness is bedoeld voor kinderen en jongeren van 10 t/m 25 jaar. Bij Summer Sickness is het belangrijk om niet te vergeten je zwemkleding mee te nemen. Ook niet onbelangrijk om te komen met een goed humeur en extra shirts voor al het zweet wat je gaat achterlaten op de dansvloer.

Geschiedenis

Het evenement is gestart in 2009 en is een podium geweest voor veel dansers en muziekanten die nu deel vormen van de Nederlandse of zelfs wereld top. Summer Sickness is een broedplek voor nieuwe concepten. Zo is er bij Summer Sickness de introductie geweest van de Originality battles met live band, het Coindrop battle systeem, de woonkamer battles, zwembad battles, de “Suicypher”-springkussen battle” en het allereerste Nederlands Kampioenschap Locking ooit. Dit kampioenschap is in meerdere edities teruggekomen.

Lijkt het je leuk om een keer bij dit festival aanwezig te zijn? Houd dan goed onze social media en website in de gaten over updates voor de volgende editie!

Activiteit zoeken