Open training

Voor dansers vanaf 12+ is het mogelijk om vrij te trainen. Bij een vrije training kan je langskomen om je skills te verbeteren en coaching te krijgen. We hebben ook een aantal momenten waarbij je vrij kan trainen zonder begeleiding. Het vrij trainen kan goed gebruik worden om voor jezelf te trainen of met een groepje. Je kan dan bijvoorbeeld nieuwe moves leren, choreo’s oefenen of gewoon een goede work-out doen. Natuurlijk kan je altijd vragen stellen aan de andere dansers in de ruimte.

 

Waar
Regionaal

Wanneer
Dagelijks

Leeftijd
12+

 

WhatsApp training groep
Voor alle Breakers, Poppers, Lockers, Hiphoppers, Househeads en andere Freestylers uit het Gooi is er een ‘Trainingsspot”- WhatsApp groep. Via deze groep worden dagelijks alle vrije trainingsplekken gecommuniceerd. Wil jij ook in deze app groep? Neem dan contact op met Dynamic Arts via ons contactformulier.

Dynamic Arts Dance Academy
Bij de Dynamic Dance Academy in Huizen is er elke vrijdag vrij trainen met begeleiding. Op woensdag en zondag kan er vrij getraind worden zonder begeleiding. Als je geen abonnement hebt en je toch lekker vrij wilt trainen bij de Dance Academy neem dan eerst contact op met Dynamic Arts via het contactformulier.

Lessen zoeken